Z GLOBINSKIM ČIŠČENJEM DO STANOVANJA BREZ ALERGENOV

Ali se tudi vam dogaja, da po sesanju v preprogi še vedno odkrijete delce živalske dlake vašega ljubljenčka, ob sedenju na kavču pa vas skriti prašni delci še vedno silijo na prah? Ali vas jezi, da nikoli ne morete popolnoma očistiti dnevne sobe, saj vam vedno znova zmanjka kabla?

Sesalniki pogosto ne zmorejo odstraniti prav vseh prašnih in drugih delcev nesnage, ki se skrivajo v vašem domu. Kako si torej zagotoviti čisto stanovanje brez umazanije in alergenov?

image001

REŠITEV JE V GLOBINSKEM ČIŠČENJU

Globinski sesalec PowerPro Aqua je bil razvit za različne potrebe različnih uporabnikov v različnih domovanjih. Sesalnik ima opcijo 3 v 1, saj nam je na voljo način sesanja brez vrečke je primeren za vse vrste tal, način ročnega sesanja je primeren za čiščenje kavčev, stolov in kotov, če pa si želite pomiti tla, je na voljo tudi način za mokro pomivanje. Pri tej vrsti čiščenja sistem za pomivanje ves čas nadzoruje sprostitev vode, tako da imate v vsakem trenutku na voljo optimalno količino vlage. Vodni sesalec se bo aktiviral s preprostim pritiskom na gumb z ikono vodnega rezervoarja. Takšen način čiščenja je prav tako primeren za vse vrste tal. Sistem za mokro čiščenje je sicer snemljiv, tako da ga lahko v vsakem trenutku po želji priklopite ali odklopite s sesalca.

TAKO ČISTE PREPROGE, DA BOSTE NA NJIH LAHKO SEDELI

Ker so preproge poseben izziv, ko pride do čiščenja, so strokovnjaki za tovrstne potrebe odstranjevanja nečistoč razvili poseben nastavek TriActive Turbo, primeren za sesanje trdih tal in preprog. Njegova motorizirana krtača zajame odpadla vlakna in prah, optimiziran pretok zraka pa jih posesa v sesalnik. Krtača je primerna za učinkovito odstranjevanje živalskih dlak tudi s kavčev in drugih mehkejših sedalnih površin ter tkanin. Pri tem vam bo zelo prav prišla tudi ena izmed vidnejših lastnosti sesalnika; možnost brezžične uporabe, ki vam bo omogočala, da lahko v kateremkoli trenutku sesate kjerkoli v stanovanju (v primeru, da je baterija napolnjena). Litij-ionska baterija vam v stanju popolne napolnjenosti omogoča kar do 40 minut neprekinjenega čiščenja, preprosto prenašanje sesalnika iz prostora v prostor pa vam olajšuje tudi izjemna lahkost sesalnika (tehta manj kakor 5 kilogramov!). Z enim zbiralnikom lahko temeljito očistite kar 50 m2 tal v vašem domovanju.

Ob nakupu boste v kompletu prejeli vso opremo, ki vam bo olajšala različne vrste čiščenja: ozki nastavek, 2 blazinici iz mikrovlaken in krtačo 2 v 1.

image003

INOVATIVNO LOČEVANJE ZRAKA IN DELCEV PRAHU

Globinski sesalec s tehnologijo PowerCyclone zrak požene skozi serijo ukrivljenih kanalov, ki učinkovito ločujejo prah od zraka. Ob trislojnem pralnem filtru se obenem zaustavi več kakor 90 % alergenov (npr. cvetni prah, dlake hišnih ljubljenčkov in navadni prah). Velika prednost je tudi, da se vam bo končanem čiščenju ni treba ubadati z odstranjevanjem vrečke, napolnjene z nesnago; preprosto odprete posodo s prahom in jo izpraznite, pri čemer vaše roke ostanejo čiste.

Privoščite svojemu domu, da zasije v vsej svoji lepoti in čistoči, ki vam jo bodo zavidali prijatelji in znanci, sebi pa olajšajte in skrajšajte proces čiščenja – tako vam bo ostalo več časa za stvari, ki jih resnično radi počnete.

 

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.