Trgovina z ogrevalno in hladilno tehniko Tersus

toplotna-crpalka-3Tersus d.o.o je podjetje iz Ljubljane. V Sloveniji so precej poznani, saj so eni izmed večjih ponudnikov hladilne in ogrevalne tehnike. Imajo tudi spletno trgovino, ki jo najdete na istoimenskem spletnem naslovu. Ker se zavedajo pomena kvalitete boste v njihovi ponudbi našli produkte znanih proizvajalcev.

Največji del njihovega prodajnega programa so klimatske naprave, toplotne črpalke in pa električni radiatorji, seveda pa boste v njihovi ponudbi našli še mnogo drugih izdelkov kot so peči na pelete, izdelki za čiščenje zraka, sobni termostat in podobno.

Če bodo vaši izdelki presegli ceno 50€, vam bodo izdelke na dom pripeljali brezplačno, v primeru, da vam to ne ustreza pa lahko blago prevzamete tudi osebno. Za vse svoje naprave nudijo tudi montažo, servis in pa rezervne dele. Spletna trgovina je pregledna, v različnih kategorijah pa boste hitro našli tisto kar iščete, ne glede na to ali so to toplotne črpalke za sanitarno vodo, peči na pelete, klima naprave, radiatorji ali pa kaj drugega. Nudijo vam tudi različne možnosti plačila in kakšno subvencijo, ena izmed takih je subvencija EKO sklad za toplotne črpalke.

Zastopajo precej znane svetovne znamke kot so proizvajalci radiatorjev Beha, Ebeco, IVT toplotne črpalke, Atlantic, Panasonic, Toshiba, Terma in Daikin.

V primeru, da ne veste kakšen ogrevalni ali hladilni element izbrati, bo podjetje Tersus prav naslov, z veseljem vam bodo svetovali in vam pomagali pri izbiri različnih elementov. Kot vedno poudarjam pa stremite k temu, da se boste ogrevali čim bolj »zeleno«, tako do vaše denarnice, kot tudi do okolja.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.