Topel korak v zimo

fashion-stylePrihaja zimski čas in z njim tudi menjava garderobe. Na plan bodo prišla topla oblačila in obutev, moška in ženska jakna, kape, rokavice, vse kar nam bo zagotovilo toplino v zimskem mrzlem času. Tudi topli škornji bodo prišli več kot prav. Na trgu je široka izbira prav vsakega toplega kosa oblačila in obutve. Vsekakor se bodo našli taki, s katerimi boste tudi pozimi privlačni.

Bolj kot moški dajo ženske več na izgled. Tudi med zimo jim uspe. Čeprav je bilo mnenje da samo ženskim super modelom uspe nositi dolg plašč, ki je hkrati še zelo ozek, je čas da se to spremeni. NI pomembna ne vaša oblika ne velikost, v kolikor ste stilsko popolne, lahko tak plašč pristoji prav vsaki od vas Paziti morate le pravo razmerje porporcij, da bo večji plašč izgledal odlično tudi na vas.

Z oprijetimi oblačili boste optimalno ujele razmerje, kadar se boste odločile da greste ven v večjem plašču. Trenutno je sploh moderna kombinacija kratkih hlač ali pa mini krila. Dodajte obliko prevelikemu plašču. Izberite pas, ki je širok in močan. To je eden od trikov, kako lahko poudarite svojo lepo postavo.

Tudi prava izbira obutve je nujna. Paziti je potrebno najbolj, da vas ne zebe v noge, nato da so čevlji ali škornji seveda moderni in lepi, če se pa le da, naj bo vaša bodoča obutev tudi vodoodbojna. S tem si boste privarčevali obilo preglavic, ko bo nastopilo obdobje plundre. Lahko pa posežete po gumijastih škornjih, ki vedno bolj pridobivajo na svojem ugledu. Včasih so bili znani kot mrzla obutev, a so proizvajalci tudi to odpravili. Obuti v mehko toplo podlago, bodo nudili vso udobje, ki si ga v zimskem času še zelo želite.

Ta vnos je bil objavljen v Moda. Zaznamek za trajno povezavo.