Risani junaki Mia in jaz, Minions tudi kot igrače

mia_in_jazZadnje čase nas pred našimi ekrani zabavajo Mia in jaz, Minionsi, in vsi skupaj so na voljo tudi v obliki igrač, oblek, pobarvank in še in še.

Mali leteči junaki, Mia in jaz, naše otroke zabavajo pred domačimi ekrani, hkrati pa nam staršem, medtem, ko otroci gledajo, nudijo čas za sprostitev in počitek.

Mia je punca, ki je očarana nad čarobnim svetom. O njemu je že brala iz različnih knjig o mitih. Njen oče, znanstvenik, izdela napravo, ki junakinjo Mio posrka in popelje v svet o katerem je ves čas brala in sanjala. Znajde se v svetu škrtov, samorogov, vil, zmajev, skratka nahaja se za marsikatero punco njene starosti, v raju. Kaj kmalu pa Mia ugotovi, da je čarobni kraj v nevarnosti, in da ga zlobna kraljica Pantheo želi uničiti. Risanka pa je zelo dobro sprejeta, ustvarjalci so prejeli tudi nagrado ter pozitivne kritike. Ker pa se ustvarjalci zavedajo uspeha se niso ustavili zgolj pri risanki. Tako je so na voljo tudi pobarvanke, igrače, obleke in podobno.

Podobno usodo si delijo junaki Minionsi. Projekt je tako uspešen, da so posneli animirani film in celo naredili serijo sladkarij v obliki Minionsov. Na voljo pa so tudi v obliki igrač, nahrbtnikov, pokrival, oblačil in še in še. Minions igrače navdušujejo tako stare, kot tudi mlade po srcu. Minioni so majhna rumena bitja, ki so se razvila iz enostavnih organizmov. Svoje poslanstvo vidijo v služenju barabam. Svet pa se jim podre, ko ugotovijo, da ne morejo obdržati nobenega zlobnega vodjo. Zato se odločijo, da temu naredijo konec in omogočijo Minionom življenje, ki si ga zaslužijo.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.