Prokraft razume mojstre

Pravijo, da orodje definira mojstra. To pa ne drži zgolj glede tega, kakšno vrsto orodja uporablja ter kakšne kakovosti. Če je mojster pameten, ga definira tudi to, da orodje nabavlja pri prodajalcu, ki razume njegove potrebe ter mu je pripravljen tudi finančno stopiti nasproti. Eden takšnih je zagotovo trgovina Prokraft.

Zakaj Prokraft?

Rotacijski laser

Trgovina ne bi smela ločevati mojstre na tiste, ki se ukvarjajo z neko dejavnostjo bolj za domačo rabo in za hobi, ter tistimi, ki so profesionalci. Oboji si namreč zaslužijo visoko kakovost in dobre pogoje za nakup. Trgovine, ki ponujajo profesionalcem tehnično dovršeno orodje po zasoljenih cenah, ljubiteljem pa »hobi program« za majhen denar in tudi z majhno kakovostjo, mojstrov enostavno ne razumejo. Vsakdo, ki se loti kakršnega koli dela, si namreč želi, da bo to delo opravljeno kakovostno, z orodjem, ki delo čim bolj poenostavi, in hkrati z orodjem, kjer je cena primerna kakovosti.

Trgovina Prokraft ponuja priznane blagovne znamke, pri katerih smo lahko prepričani, da bo delo opravljeno po najvišjih standardih. In ne le to: dobre blagovne znamke so hkrati garancija, da bodo naprave delovale brezhibno, v nasprotnem primeru pa se bo lahko takoj uveljavila garancija in takoj se bo poskrbelo za popravilo ali zamenjavo. In ko bo orodje v uporabi dovolj časa, bo zagotovo na voljo tudi servis.

Ne glede na to, ali ste profesionalec ali domači mojster, se boste gotovo strinjali s tem, da je dolgoročno boljši nakup kakovosti, ki traja leta in leta – orodja pač ne kupujemo za enkratno uporabo.

Plačilni pogoji po meri

Doslej se je pri kakovosti dostikrat zatikalo zaradi povsem logičnega razloga: financ. Nekatera orodja so draga, zato se Prokraft prilagaja zmožnostim posameznih mojstrov in jim omogoča tudi plačilo s sistemom Leanpay, pri katerem si povsem enostavno uredite plačilo na obroke kar preko spleta. Če boste orodje izbrali v njihovi spletni prodajalni, potem je prav, da je tudi plačilo enako praktično in vam zanj ni treba hoditi na banko, kaj ne?

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.