Nova kolekcija moških sončnih očal

moska-ocala-1Kakor pravijo, da imajo vsake oči svojega »malarja«, prav tako velja za vsake moška sončna očala. Različni modeli se prilagajajo različnim glavam. Enako kot pri kolekcijah ženskih sončnih očal najdemo tudi veliko različnih modelov za moške. Ženski modeli so ustvarjeni v najrazličnejših oblikah tako, da izstopajo. Pri moških je bolj poudarjena praktičnost, trdnost in enostaven izgled. Prav tako pa izstopajo nekateri modeli.

Ponudbe moških sončnih očal  je ogromno. Če se poglobimo lahko najdemo veliko vrst za vsako priložnost. V športnih trgovinah najdemo posebej prilagojena športna očala, ki so narejena iz gumijastih materialov tako da lahko zdržijo hude pritiske in udarce. Stekla nudijo najboljši pogoje z pogled, zato spadajo tudi v višji in srednji cenovni razred. Za športnike rekreativce in pohodnike obstajajo sončna očala nižjih in srednjih razredov. Nimajo precej funkcij oprijemljivosti, vendar pa so izdelane iz gume, ki pa je odporna na udarce. Nekateri zahtevajo najboljša očala in pogosto zahajajo v optične trgovine. Očala so v najvišjem cenovnem razredu in so po večini primerov izdelana iz železnih in kovinskih materialov. Najbolj poznani modeli so trenutno Ray-ban, Police in ostali. Visoke cene pa dosegajo tudi sončna očala, ki vsebujejo dioptrijo in potrebujejo posebej izdelane stekla.

Na trgu pa seveda obstajajo tudi cenejša očala, ki pa so po večini dobro izdelani ponaredki z plastičnimi okvirji. Če pa se odločate za tako izbiro, pa vam lahko svetujemo, da si jih natančno oglejte. Pozorni bodite na sklepe in trdnost strukture. Preverite prosojnost in barvo leč, saj v večini primerov je zelo težko najti primerna stekelca na okvirju, ki si ga boste zaželeli.

Ta vnos je bil objavljen v Moda z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.