Kako najti pravega učitelja za inštrukcije matematike?

Najti pravega učitelja za vaše inštrukcije matematike (ali katerega koli drugega predmeta pravzaprav) je najpomembnejši korak na poti do odličnega znanja. Da boste pri iskanju popolnega inštruktorja vedeli, na katere stvari gledati, si oglejte spodnji seznam.

  1. Povprašajte prijatelje in znance za priporočila – očitno so to že preverjeni inštruktorji, in priporočajo jih z razlogom. Dobra odločitev so tudi inštitucije ali centri za inštrukcije, ki poleg učenja matematike ponujajo še druge vrste inštrukcij. Zaposleni v tovrstnih centrih so zagotovo odlični v tem kar delajo, drugače ne bi bili tam.
  2. Pozanimajte se o njegovih kvalifikacijah in izkušnjah. Vaš inštruktor je lahko učitelj ali profesor matematike, prav tako pa tudi študent te smeri. Pri privatnih inštruktorjih so izkušnje in poznavanje teme pogosto bolj pomembne od naziva, ki ga imajo.
  3. Lokacija, kjer se bodo odvijale inštrukcije lahko v veliki meri vpliva na kakovost vaših inštrukcij, zato izberite tako, ki vam odgovarja. Nekateri inštruktorji vas obiščejo na vašem domu, drugi pa prosijo, da vi prihajate k njemu, se dobite v knjižnici ali tihi kavarni.
  4. Cena je prav tako pomemben del pri iskanju pravega inštruktorja. Pogosto je cena manjša, če si termin delite še s kom drugim ali vzamete paket več ur naenkrat. Ne izključite tudi možnosti, da boste za kakovostno a hitrejše učenje odšteli nekaj več evrov na uro, kot pa za počasno a cenejše inštrukcije. Znesek bo tako mogoče enak, lahko celo manjši, časovno pa boste svoje znanje izpopolnili hitreje.
  5. Dogovorite se, kakšna bo vsebina vaših inštrukcij, da ne bo kasneje prišlo do kašnih presenečenj. Če se učite za izpit, ki ga morate opraviti, preverite, ali ima inštruktor izkušnje s tem profesorjem ali njegovimi izpiti.
Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.