Izvirne majice po naročilu

Kaj kupiti vašemu prijatelju ali prijateljici za rojstni dan ali ob obletnici? Pogosto se odločimo za kos oblačila, ki ga kupimo v dragi trgovini. Kaj pa če tokrat naredite izjemo? Naročite majico na spletu, izberite zabaven napis ali zanimivo sliko, razveselite obdarejenega bolj kot z majico imenitne znamke in odštejte manj denarja kot bi sicer. Preveč lepo, da bi bilo res? Ne, to so majice po naročilu!

Zakaj so majice po naročilu dobro darilo?
Kaj je še bolj preprostega, duhovitega in zabavnega kot majica po naročilu? Izdelate jo lahko sami, zelo preprosto na domačem naslanjaču z miško in tipkovnico. Izpolnite naročilnico na spletu in počakajte, da vam poštar prinese paket z majico. Sedaj pa darilo samo še zavijte in podarite vašemu prijatelju. To ni dobra ideja le zato, ker je poceni, predvsem jo odlikuje duhovitost, unikatnost in inovativnost. Ravno te lastnosti pa primankujejo darilom, ki jih podarjamo dandanes.

Nasveti pri izdelavi majice po naročilu
Majice po naročilu običajno niso tiste z zanimivimi in nenavadnimi strukturami na njih. Zato se morate potruditi pri izbiri napisa ali slike, saj sta ta dva elementa sestavna dela majic po naročilu. Naj bo to majica, ki jo bo obdarjeni rad nosil in se z veseljem spominjal dogodka, ko jo je prejel.

Ta vnos je bil objavljen v Moda z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.