Donaldson filtri in njihov pomen v industriji

Donaldson filtri imajo že kar dolgo zgodovino in so znani po svoji kakovosti. Leta 1915 je bil izumljen prvi zračni filter. Oče Donaldsonovih filtrov je bil DonaldsonTorin, ki je bil izumitelj in glavni krivec za izdelavo filtrirne naprave s horizontalno izvedbo patron.

Donaldson filtri so izredno kakovostni in edinstveni, saj v njihovem podjetju poleg filtrov in filtrirnih naprav razvijajo lasten filtrirni material. Na voljo je ogromna izbira Donaldson filtrov, kot so zračni filtri, sesalni filtri, filtri za plin, filtri  za prah itd.

Filtri DonaldsonBlue

Veliko lastnikov oziroma uporabnikov vozil si želi izboljšati življenjsko dobo in moč vozila. Ena od odličnih rešitev je  na primer papirni filter v stilu OEM. Med takšne vrste filtrov se uvršča tudi DonaldsonBlue filter. Ta oddaja plast nano vlakna preko papirja, posledično doseže večjo filtracijo, in to brez kakršnih koli omejitev.

Izbira in nakup visokokakovostnih filtrov

Visokokakovostni filtri, kot je na primer filter Donaldsonblue, so vam na voljo v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah z avto deli. Pri izbiri naj vam vedno pomaga izkušeni in specializirani prodajalec, ki vam bo podal še koristne nasvete.

Sicer pa so vam Donaldson filtri in visokokakovostni filtri drugih uveljavljenih proizvajalec po dostopnejši ceni na voljo v spletnih prodajalnah. Na spletu si lahko preberete vrsto koristnih nasvetov, ki se navezujejo na to, zakaj se uporabljajo filtri, katere vrste poznamo, kako se pravilno namešajo, kje kupiti najbolj kakovostne in hkrati najugodnejše, kateri proizvajalci filtrov so najbolj priznani ter podobno. Zagotovo bodo med njimi tudi filtri Donaldson.

Več o kakovostnih filtrih si lahko preberete na https://www.prima-filtertehnika.si/odprasevanje/donaldson-torit-proizvodi/.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.