Brazilska depilacija pogosto ni več tabu

brazilska-depilacija-2Profesionalna depilacija izhaja iz Brazilije je verjetno vsem poznana, s tem da nekateri pridno uporabljajo tovrstno storitev, spet drugi pa imajo ob tem svojevrstne zadržke. Kakor koli že, tovrstna depilacija pomeni odstranjevanje dlak na intimnih predelih, pri katerem je uporabljen vosek. Namen depilacije te vrste je, da z intimnih predelov odstranimo prav vse dlake in tudi dlačice.

Vemo pa tudi, da je taka depilacija lahko tudi boleča. Bolečina pa je seveda odvisna od jakosti in gostote dlak, ki jih imamo, obenem pa tudi od praga bolečine vsakega posameznika. Ker pa imamo danes veliko dodatnih sredstev, ki poskrbijo tudi za lajšanje bolečin, je velik strah pred tem povsem odveč. Brazilsko odstranjevanje dlak je za večino žensk izkušnja, ki ni tako boleča, zato se vam ni potrebno ničesar bati.

Depilacija ni več tabu

Časi se spreminjajo. Če včasih niso kaj dosti govorili o intimnem življenju in tudi o intimnih predelih telesa, je danes to vse pogosteje osrednja tema pogovora ob kavi, predvsem v ženski družbi. Tako tudi brazilska depilacija ni več tabu in dekleta svojim prijateljicam z veseljem povedo, da so se je udeležile ter kako zadovoljne so z njo.

Postopek pri tovrstni depilaciji po navadi traja manj kot uro

Seveda nas zanima, preden se odločimo zanjo, tudi to, koliko časa bo trajala. Izkušene osebe nam vedo povedati, da prva brazilska depilacija po navadi traja nekoliko dlje kot pa potem vse nadaljnje, toda nikoli več kot pa tri četrt ure. To pa se že splača potrpeti, kajneda?

Depilacije so torej postale nekaj povsem običajnega in ni nas sram iti niti na brazilsko depilacijo. Še vedno pa obstajajo ljudje, ki imajo pri tem odvečne pomisleke. Če bi se vsaj enkrat udeležili tega, potem bi zagotovo postali odvisni od nje, saj ima toliko pozitivnih posledic za našo higieno in tudi sicer.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.