Akumulatorske kose – skoraj obvezno vrtno orodje

Akumulatorske kose veljajo za izjemno priljubljeno vrtno orodje. In čeprav se zdi nakup takšnega vrtnega orodja sila preprost, pri vstopu v specializirano prodajalno s tovrstnimi izdelki kaj hitro spremenite svoje mnenje. V prvi vrsti pa je zagotovo najpomembneje, da izberete koso na baterijo, ki je bila izdelana pod okriljem priznanega proizvajalca oziroma blagovne znamke.

Makita akumulatorske kose so daleč v prednosti, kar se tiče same kakovosti, trpežnosti in preprostosti za uporabo. Vrtne kose odličnega proizvajalca namreč v marsičem zasenčijo tovrstna orodja drugih blagovnih znamk.

Kratka predstavitev akumulatorske kose Makita

Akumulatorska vrtna orodja so na sploh zelo priljubljena, saj nam pri delu z njimi ni potrebno uporabljati kabla, ki bi nam bil samo v napoto. Ravno zato so kose na baterije precej bolj priljubljene v primerjavi z električnimi. Prav tako takšne vrtne kose prednjačijo tudi pred bencinskimi.

Akumulatorske kose Makita pa so še toliko bolj cenjene, saj so nastale v režiji svetovno priznane blagovne znamke, ki je ne nazadnje znana tudi po svojih dostopnih cenah izdelkov. Takšne naprave se ponašajo z visoko močjo, ki je povsem primerljiva z močjo kos na bencin. Zataknjeno travo pa lahko na sila preprost in hiter način odstranite kar z vrtenjem naprave v obratni smeri.

Vrtna kosa na baterijo Makita uporabniku omogoča visoko zmogljivost tudi pri nekoliko bolj dolgotrajnemu rezanju, in sicer zaradi odličnega hladilnega sistema. Nadzorna plošča LED s prikazovalniki pa vam zagotavlja izjemno hiter, učinkovit in jasen pregled hitrosti, ADT funkcij ter napak. Vključen je tudi manjši zaščitnik za boljšo preglednost, zaščita pred prahom ter vodo, samodejni izklop motorja v primeru povratnega udarca, samodejno prilagajanje navora, in sicer glede na gostoto trave.

Akcijska ponudba akumulatorske kose Makita

Vrtne kose odličnega proizvajalca so cenovno zagotovo nekoliko dražje. A v spletni prodajalni vam ponudnik omogoča posebno akcijsko ponudbo, kjer vam bo ob nakupu akumulatorske kose Makita uspelo prihraniti kar nekaj denarja.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.